jobbtyp: VVS

 • Uppdragsledare / Teknikansvarig inom VVS

  Vill du bidra till framtidens smarta energitekniska lösningar i en kreativ och dynamisk arbetsmiljö? Hos Sweco får du arbeta med erfarna kollegor i en ansvarsfull och lärorik miljö, där du kan utvecklas både tekniskt och personligt, och göra en verklig skillnad för deras kunder.

 • Yrkeslärare – VVS- och Fastighetsprogrammet

  Praktiska Gymnasiet i Örebro söker en engagerad yrkeslärare för fastighetsinriktningen inom VVS och fastighetsprogrammet, där du kommer att mentorera elever och bidra till skolans utveckling i en kreativ och professionell miljö. Hos oss får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och del av ett sammansvetsat team som värderar arbetsglädje och innovation.

 • VVS-montör

  VVS Resurs söker en självgående och erfaren VVS-montör för att stärka sitt team i Stockholmsregionen, där du får arbeta med både service och installationsprojekt. Bli en del av ett växande företag som erbjuder marknadsmässig lön, friskvårdspeng och regelbundna teamaktiviteter för att skapa en stark gemenskap.

 • VVS-konsult

  PE söker en erfaren VVS-konsult till sitt Örebrokontor, där du får leda komplexa projekt och arbeta med innovativa och hållbara lösningar inom teknik och arkitektur. Bli en del av ett multidisciplinärt team som värdesätter arbetsglädje, laganda och personlig utveckling, och bidra till att skapa nya affärsmöjligheter och framgångsrika kundrelationer.

 • VVS-ingenjör

  Newsec söker en erfaren VVS-ingenjör för att stärka sitt team inom fastighetsförvaltning och projektering, där du kommer att leda och genomföra olika uppdrag med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en dynamisk och stöttande arbetsmiljö, erbjuder Newsec en spännande karriärväg för rätt kandidat.

 • VVS-montör

  Erlandssons VVS söker en erfaren och självgående VVS-montör med stark teknisk förståelse och serviceinriktning för att ansvara för installation, service och underhåll av VVS-system i Storstockholm och Göteborg. Bolaget erbjuder en utvecklingsmöjlighet i en växande organisation med fokus på kundrelationer och gemenskap.

 • Uppdragsledare VVS

  Sweco söker en engagerad och erfaren uppdragsledare inom VVS som vill leda projekt och utveckla kundrelationer i Halmstad, med stor frihet att definiera sin roll och projekt. Här får du arbeta i ett dynamiskt team med fokus på hållbarhet, innovation och att ligga steget före i samhällets utveckling.

 • Projektledare, Service Kyla

  Bravida söker en erfaren projektledare inom kyla till Uppsala, som vill leda och utveckla högkvalitativa projekt i en trygg och stor organisation. I denna roll får du frihet under ansvar och arbetar nära med kollegor för att säkerställa kundnöjdhet och lönsamhet.

 • VVS-Ingenjör

  IKB söker en erfaren och ansvarstagande VVS-ingenjör som vill driva projekt från start till slut i en platt organisation med stark teamkänsla. Rollen erbjuder varierande uppdrag, nära kundkontakt och möjligheter till personlig utveckling genom externa kurser och utbildningar.

 • Handläggare VVS

  WSP söker en Handläggare inom VVS till Malmö, med minst 4 års erfarenhet inom konsultverksamhet och utbildning inom VVS-teknik. Rollen innebär att leda konstruktörer, ta fram handlingar och samarbeta med uppdragsansvariga och specialister. Du kommer att arbeta med innovativa och hållbara lösningar i olika projekt, samt ha många kundkontakter och bygga relationer. Vi värdesätter initiativrikedom,…

 • Uppdragsansvarig VVS

  WSP söker en engagerad och erfaren Uppdragsansvarig inom VVS till Malmö, som vill bidra till innovativa lösningar och leda projekt från start till mål. I denna roll kommer du att arbeta nära både erfarna och mindre erfarna kollegor, hantera kundkontakter och ansvar för ekonomi, kvalitet och tidplaner, i en arbetsmiljö som värdesätter balans mellan arbete…

 • Butikssäljare

  Beijer Hisings Backa söker en serviceinriktad och driven butikssäljare med kunskap inom byggmaterial, som trivs med att arbeta i ett engagerat team och brinner för att leverera kvalitativ kundservice. Här erbjuds du möjligheten att utvecklas och bidra till starka kundrelationer i en dynamisk butiksmiljö.

 • VVS-montör / Rörmokare

  AMW Rör AB söker en erfaren VVS montör med ett uppdaterat VVS-certifikat som kan arbeta självgående samt i grupp. Arbete omfattar hela Stockholm.

 • VVS-konsult / Uppdragsledare

  PE söker en erfaren och driven VVS-konsult med förmåga att leda och skapa hållbara tekniska lösningar för olika byggprojekt, från kommersiella fastigheter till sjukhus och skolor. Som en central del av teamet i Örebro erbjuds du möjligheten att forma din roll i en dynamisk miljö där samarbete och personlig utveckling står i fokus, medan du…

 • VVS-montör

  TermoRör AB söker en självgående och erfaren VVS-montör som trivs med att arbeta både självständigt och i team, med varierande uppdrag från entreprenader till servicejobb. Här finns chansen att utvecklas i en dynamisk miljö, där ditt ansvarstagande och din positiva attityd värdesätts högt.

 • VVS-montörer

  Älvdalens VVS söker montörer! Är du en självgående och ansvarstagande VVS-montör med yrkesexamen och körkort? Hos Älvdalens VVS får du utmanande arbetsuppgifter i en fri och vacker miljö med möjlighet att styra din egen vardag. Skicka din spontanansökan idag!

 • Erfarna VVS montörer

  Erfarna VVS-montörer sökes! Arbeta med service, reparationer och nyinstallationer för bygg, fastighet och industri inom Stockholmsregionen, med utgångspunkt från Södertälje. Minst 5 års erfarenhet och B-körkort krävs. Ansvarsfull, noggrann och serviceinriktad? Ansök idag!

 • Butikssäljare

  Dahl söker en engagerad butikssäljare som vill bidra till hållbart byggande och ge toppklassig service. I rollen arbetar du med kundservice, varuhantering och merförsäljning. Erbjuder en positiv arbetsmiljö, unika personalförmåner och möjlighet till aktiesparande. Ansök idag!

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!