jobbtyp: VVS-Montör

 • VVS-montör

  VVS Resurs söker en självgående och erfaren VVS-montör för att stärka sitt team i Stockholmsregionen, där du får arbeta med både service och installationsprojekt. Bli en del av ett växande företag som erbjuder marknadsmässig lön, friskvårdspeng och regelbundna teamaktiviteter för att skapa en stark gemenskap.

 • VVS-montör

  Erlandssons VVS söker en erfaren och självgående VVS-montör med stark teknisk förståelse och serviceinriktning för att ansvara för installation, service och underhåll av VVS-system i Storstockholm och Göteborg. Bolaget erbjuder en utvecklingsmöjlighet i en växande organisation med fokus på kundrelationer och gemenskap.

 • Erfaren Konstruktör med VVS-kompetens

  Sigma Industry South söker en erfaren konstruktör med VVS-kompetens för spännande uppdrag i produktutveckling. Som nyckelspelare i teamet kommer du leda designprocessen från koncept till färdig produkt, med ansvar för att implementera effektiva VVS-system och säkerställa överensstämmelse med regelverk. Du erbjuds en dynamisk arbetsmiljö med möjligheter till personlig och professionell utveckling, där företagskulturen präglas av…

 • VVS-montör / Rörmokare

  AMW Rör AB söker en erfaren VVS montör med ett uppdaterat VVS-certifikat som kan arbeta självgående samt i grupp. Arbete omfattar hela Stockholm.

 • VVS-montör

  TermoRör AB söker en självgående och erfaren VVS-montör som trivs med att arbeta både självständigt och i team, med varierande uppdrag från entreprenader till servicejobb. Här finns chansen att utvecklas i en dynamisk miljö, där ditt ansvarstagande och din positiva attityd värdesätts högt.

 • VVS-montörer

  Älvdalens VVS söker montörer! Är du en självgående och ansvarstagande VVS-montör med yrkesexamen och körkort? Hos Älvdalens VVS får du utmanande arbetsuppgifter i en fri och vacker miljö med möjlighet att styra din egen vardag. Skicka din spontanansökan idag!

 • Erfarna VVS montörer

  Erfarna VVS-montörer sökes! Arbeta med service, reparationer och nyinstallationer för bygg, fastighet och industri inom Stockholmsregionen, med utgångspunkt från Södertälje. Minst 5 års erfarenhet och B-körkort krävs. Ansvarsfull, noggrann och serviceinriktad? Ansök idag!

 • VVS-montör

  TermoRör AB söker en erfaren och självgående VVS-montör till sitt team i Botkyrka. Tjänsten är heltid och tillsvidare med varierande uppdrag från entreprenader till service. Kräver VVS-certifikat, B-körkort och goda svenska kunskaper. Meriterande är erfarenhet inom el och heta arbeten. Ansök nu för att utvecklas i en dynamisk miljö! Ansök idag!

 • VVS-montör

  Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad VVS-montör? Uddevallahem söker en ny kollega till sitt prestigelösa och samarbetsinriktade team. Här jobbar du i en utvecklingsorienterad organisation med fokus på hållbarhet och digitalisering, där kompetensutveckling och god arbetsmiljö står i centrum. Välkommen med din ansökan!

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!