jobbtyp: Uppsala

 • Innesäljare

  Dahl i Uppsala söker en engagerad innesäljare inom VVS som vill utveckla kundrelationer och bidra till ett dynamiskt team med fokus på professionell service och merförsäljning. Om du har en passion för försäljning och brinner för att skapa långsiktiga kundrelationer, är detta möjligheten för dig!

 • Innesäljare

  Dahl i Uppsala söker en engagerad innesäljare inom VVS som vill utveckla kundrelationer och leverera förstklassig service. Med starkt fokus på kundkontakt och administrativt arbete i system som Excel, Salesforce, och M3, erbjuds du en varierande roll i ett dynamiskt och positivt arbetslag.

 • Projektledare, Service Kyla

  Bravida söker en erfaren och driven projektledare inom kyla till sin serviceorganisation i Uppsala. Med ansvar för att leda projekt från start till mål, utveckla kundrelationer och skapa en hållbar arbetsmiljö, erbjuds du en stimulerande roll i ett av Nordens ledande företag.

 • Servicetekniker inom HVAC

  **Servicetekniker inom HVAC – Uppsala** Caverion söker servicetekniker inom HVAC till sitt team i Uppsala. Bidra till smarta, hållbara fastighetslösningar i en expansiv fas med digitalisering i fokus. Arbeta med service, underhåll och optimering av ventilationssystem i ett centralt beläget team. Tekniskt gymnasium/VVS-utbildning krävs. Ansök idag!

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!