jobbtyp: Stockholm

 • VVS-montör

  VVS Resurs söker en självgående och erfaren VVS-montör för att stärka sitt team i Stockholmsregionen, där du får arbeta med både service och installationsprojekt. Bli en del av ett växande företag som erbjuder marknadsmässig lön, friskvårdspeng och regelbundna teamaktiviteter för att skapa en stark gemenskap.

 • VVS-ingenjör

  Newsec söker en erfaren VVS-ingenjör för att stärka sitt team inom fastighetsförvaltning och projektering, där du kommer att leda och genomföra olika uppdrag med fokus på kvalitet och kundnöjdhet. Med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling i en dynamisk och stöttande arbetsmiljö, erbjuder Newsec en spännande karriärväg för rätt kandidat.

 • VVS-montör / Rörmokare

  AMW Rör AB söker en erfaren VVS montör med ett uppdaterat VVS-certifikat som kan arbeta självgående samt i grupp. Arbete omfattar hela Stockholm.

 • Utesäljare fastighet

  Dahl söker en engagerad utesäljare inom fastighet till sitt team i Stockholm! Trivs du med försäljning och vill bidra till hållbart byggande? Med över 100 års branscherfarenhet erbjuder Dahl en dynamisk arbetsmiljö med starkt fokus på personlig service och hållbarhet. Ansök idag!

 • Fastighetstekniker till mobilt team

  CBRE söker mobila fastighetstekniker till sitt team i Stockholm. Du ansvarar för fastighetsskötsel och drift, inklusive VVS och enklare byggnadsarbeten. Värdesätter initiativkraft, kundfokus och lagarbete. Erfarenhet och relevant utbildning är meriterande. Ta chansen att växa i en global organisation med stora utvecklingsmöjligheter. Ansök nu!

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!