jobbtyp: Örebro

 • Uppdragsledare / Teknikansvarig inom VVS

  Vill du bidra till framtidens smarta energitekniska lösningar i en kreativ och dynamisk arbetsmiljö? Hos Sweco får du arbeta med erfarna kollegor i en ansvarsfull och lärorik miljö, där du kan utvecklas både tekniskt och personligt, och göra en verklig skillnad för deras kunder.

 • Avdelningschef Ventilation

  Bravida Ventilation i Örebro söker en driven och erfaren ledare till rollen som Avdelningschef, med ansvar för att utveckla verksamheten och affären tillsammans med ett engagerat team. Om du är en entreprenör som gillar omväxlande arbetsuppgifter och att utveckla både kunder och medarbetare, är detta din nästa utmaning!

 • Yrkeslärare – VVS- och Fastighetsprogrammet

  Praktiska Gymnasiet i Örebro söker en engagerad yrkeslärare för fastighetsinriktningen inom VVS och fastighetsprogrammet, där du kommer att mentorera elever och bidra till skolans utveckling i en kreativ och professionell miljö. Hos oss får du möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och del av ett sammansvetsat team som värderar arbetsglädje och innovation.

 • VVS-konsult

  PE söker en erfaren VVS-konsult till sitt Örebrokontor, där du får leda komplexa projekt och arbeta med innovativa och hållbara lösningar inom teknik och arkitektur. Bli en del av ett multidisciplinärt team som värdesätter arbetsglädje, laganda och personlig utveckling, och bidra till att skapa nya affärsmöjligheter och framgångsrika kundrelationer.

 • VVS-konsult / Uppdragsledare

  PE söker en erfaren och driven VVS-konsult med förmåga att leda och skapa hållbara tekniska lösningar för olika byggprojekt, från kommersiella fastigheter till sjukhus och skolor. Som en central del av teamet i Örebro erbjuds du möjligheten att forma din roll i en dynamisk miljö där samarbete och personlig utveckling står i fokus, medan du…

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!