jobbtyp: Handläggare

 • 1:e handläggare kundärende inom avd. Kretslopp och vatten

  Vill du vara med och forma Trelleborgs framtid som en attraktiv kuststad? Som 1:e handläggare på enhet renhållning bidrar du till att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i kommunens avfalls- och VA-verksamhet, med stöd av ett engagerat och samarbetsinriktat team.

 • Uppdragsledare och Handläggare inom VVS-teknik

  Norconsult söker engagerade och erfarna VVS-ingenjörer till sina team i Malmö, Helsingborg och Kristianstad för att arbeta med hållbara och innovativa projekt inom samhällsplanering och installationsteknik. Med fokus på samarbete och helhetssyn erbjuder Norconsult en dynamisk arbetsmiljö där medarbetare får möjlighet att utvecklas och bidra till framtidens hållbara samhälle.

 • Handläggare VVS

  WSP söker en Handläggare inom VVS till Malmö, med minst 4 års erfarenhet inom konsultverksamhet och utbildning inom VVS-teknik. Rollen innebär att leda konstruktörer, ta fram handlingar och samarbeta med uppdragsansvariga och specialister. Du kommer att arbeta med innovativa och hållbara lösningar i olika projekt, samt ha många kundkontakter och bygga relationer. Vi värdesätter initiativrikedom,…

 • Handläggare VVS med intresse för sjukhusprojekt

  Handläggare VVS sökes till Ramboll Healthcare i Göteborg för teknikintensiva sjukhusprojekt. Du kommer att spela en nyckelroll i projektering, samordning och kvalitetssäkring av VVS-system, med fokus på hållbara vårdbyggnader. Minst 3 års erfarenhet krävs. Ansök idag!

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!