jobbtyp: Göteborg

 • Rörmontör

  Xylem i Göteborg söker en erfaren rörmontör till sitt team för att montera och installera pumpstationer hos kunder. Om du har en passion för teknik och vill vara del av ett globalt företag som leder utvecklingen inom vattenlösningar, erbjuds du en dynamisk arbetsmiljö och omfattande utbildning.

 • Ventilation – Flera tjänster

  Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom ventilation? Vi expanderar och söker engagerade och kunniga servicetekniker och montörer till vår växande ventilationsavdelning, med möjlighet att arbeta från Borås, Göteborg eller Kungälv. Med fokus på service, underhåll och OVK kommer du att spela en central roll i vår satsning på att bli…

 • VVS-montör

  Erlandssons VVS söker en erfaren och självgående VVS-montör med stark teknisk förståelse och serviceinriktning för att ansvara för installation, service och underhåll av VVS-system i Storstockholm och Göteborg. Bolaget erbjuder en utvecklingsmöjlighet i en växande organisation med fokus på kundrelationer och gemenskap.

 • Butikssäljare

  Beijer Hisings Backa söker en serviceinriktad och driven butikssäljare med kunskap inom byggmaterial, som trivs med att arbeta i ett engagerat team och brinner för att leverera kvalitativ kundservice. Här erbjuds du möjligheten att utvecklas och bidra till starka kundrelationer i en dynamisk butiksmiljö.

 • Handläggare VVS med intresse för sjukhusprojekt

  Handläggare VVS sökes till Ramboll Healthcare i Göteborg för teknikintensiva sjukhusprojekt. Du kommer att spela en nyckelroll i projektering, samordning och kvalitetssäkring av VVS-system, med fokus på hållbara vårdbyggnader. Minst 3 års erfarenhet krävs. Ansök idag!

Passa på att prenumerera
Så missar du inga framtida artiklar!